Incendi en un hotel de Port de la Selva

S'ha declarat a la terrassa superior de l'establiment turístic

El foc està concentat a la terrassa de l'hotel del Port de la Selva

El foc està concentat a la terrassa de l'hotel del Port de la Selva / AV Protecció Civil de Port de la Selva

Eva Batlle

Eva Batlle

Incendi en un hotel de Port de la Selva. S'ha declarat cap a un quart d'una en un establiment del carrer de la Font.

Els Bombers han activat cinc dotacions i la columna de fum és molt densa. Els efectius estan treballant a la terrassa superior de l'hotel i segons les primeres informacions, el que es veia afectat eren els comptadors i la zona dels aparells d'aire condicionat que hi ha a la zona.

Actualment l'establiment es troba tancat i dos treballadors són els que han donat l'avís i de fet, han intentat apagar les flames, indiquen des del cos d'emergències. No s'han produït ferits.

Finalment, cap a un quart de dues els Bombers han donat el foc per apagat. La zona afectada i cremada és la instal·lació elèctrica i una caseta d'uns 25 metres quadrats on hi ha els aparells d'aire condicionat situats al terrat. Gràcies a l'actuació dels Bombers, no hi ha hagut propagació a la resta d'hotel. Han acabat de revisar els punts calents i posteriorment, han donat el servei per finalitzat.

L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil del Port de la Selva ha demanat no acostar-se a la zona i que la gent no col·lapsi la central de la Guàrdia Municipal que ja està mobilitzada mentre durava l'emergència.

De fet els membres de l'Associació són els que s'han desplaçat inicialment a la zona, ho ha perimetrat i han esperat l'arribada dels Bombers, que treballen per sufocar les flames, indiquen fonts municipals.

Aquest incendi ha comportat el tall de trànsit de diversos carrers: el de l'Horta, el de la Font i el Camp del Port.