Segueix-nos a les xarxes socials:

La CUP de Torroella vol rebaixar un 15% el sou dels regidors

L'assemblea de la CUP va decidir diumenge posar aquestes condicions a l'entrada dels regidors a l'equip de govern

La CUP de Torroella de Montgrí ha presentat 18 demandes als grups d'ERC-Junts, UPM i LEST per entrar a formar part del govern que es constituirà arran de la moció de censura de demà moció de censura de demà a l'alcalde Jordi Cordon (CDC). La primera del llistat és la rebaixa d'un 15% dels sous dels regidors aquest mandat. També demanen que els regidors de la CUP tinguin les delegacions d'Acció Social, Habitatge, Joventut i Participació Ciutadana.

L'assemblea de la CUP va decidir diumenge posar aquestes condicions a l'entrada dels regidors a l'equip de govern. I ahir, dos membres de l'assemblea les van explicar als tres grups que ja en formen part.

Entre d'altres condicionants a la seva incorporació al tripartit, hi ha que les inversions que s'allarguin més d'un mandat es consultin a la ciutadania; municipalitzar el servei d'aigua i estudiar fer-ho a d'altres serveis com el de la neteja o els funeraris; retornar al ple totes les delegacions i, aleshores, estudiar les que es poden delegar a l'alcalde i al govern; posicionament a favor de la independència i rebuig dels requeriments que no provinguin d'una institució catalana democràtica, o comprometre's a no edificar la falda del Montgrí.

Prem per veure més contingut per a tu