Segueix-nos a les xarxes socials:

Pals firma un conveni amb Guifi.net per fomentar un accés a internet de qualitat

L'entitat es compromet a gestionar la xarxa amb plenes garanties de transparència

L'Ajuntament de Pals ha signat un acord amb l'entitat Guifi.net, una entitat sense ànim de lucre que té per objectiu la construcció d'una xarxa de telecomunicacions oberta, lliure i neutral que asseguri un accés a internet just i de qualitat per a tothom.

Aquest conveni formalitza i reconeix de forma explícita l'acord ja existent, pel qual el consistori cedeix un seguit d'espais que l'entitat utilitza per a la ubicació d'equips, cablejat i instal·lacions electròniques que proporcionen connexió a internet gratuïta a diversos veïns i espais municipals.

A més, el nou acord, posa les bases per a futures noves cessions d'infraestructura que permetin a l'entitat ampliar el servei ofert al poble. «Amb aquest nou marc de cooperació, l'Ajuntament obre la porta a eixamplar l'actual col·laboració, que busca proporcionar un accés a la xarxa lliure, obert i neutral per a particulars i empreses» diu el consistori.

Per la seva banda, l'entitat Guifi.net es compromet a gestionar la xarxa amb plenes garanties de transparència i a vetllar per tal que els operadors que hi exerceixin activitats amb ànim de lucre ho facin en condicions de lliure mercat i de forma respectuosa amb l'ètica comercial».

Prem per veure més contingut per a tu