Segueix-nos a les xarxes socials:

La CUP organitza una xerrada informativa sobre el polígon que es projecta al paratge de la Pietat

La formació anticapitalista afirma que el desenvolupament d´aquest sector «neix malalt»

La Candidatura d´Unitat Popular de Sant Joan-Palamós organitza una xerrada informativa sobre la construcció d´un polígon industrial a l´entrada de la Vall de Bell-lloc, al paratge de la Pietat, que vol impulsar l´Ajuntament de Palamós. L´acte tindrà lloc a la Biblioteca municipal de Palamós demà a les nou del vespre. Comptarà amb la presència d´una persona de la CUP local i una altra del món ecologista. Tothom podrà plantejar els dubtes que tingui sobre la planificació d´aquest nou polígon, que es va paralitzar per una sentència judicial.

L'assemblea local de la CUP ha retret a l´alcalde i a l´Agrupació Palamosina d´Empresaris Industrails que no hi participin, i creu que «així no donen la cara i eviten haver d'explicar públicament el seu posicionament basat en motius merament econòmics».

Joan Bohigas, regidor de la CUP Sant Joan-Palamós afirma que «per nosaltres la informació i la transparència són primordials, per això organitzem actes informatius com aquest, imprescindibles encara més veient l´opacitat i la complicitat que mostren el govern municipal d´ERC amb Convergència i l´Agrupació Palamosina d´Empresaris Industrials».

Aquesta xerrada és un dels actes que realitza la CUP juntament amb les xerrades informatives de cada primer dilluns de mes al Mas Guàrdies i el bustiatge de l'Eina (butlletí informatiu de la CUP) que està centrat en el tema de les conseqüències de la construcció d'aquest polígon que ja «neix malalt», segons la formació anticapitalista.

Prem per veure més contingut per a tu