Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Incasòl treu a la venda 12 parcel·les del polígon de Vall-llobrega

L'Institut Català del Sòl, Incasòl, ha iniciat la comercialització per concurrència d'ofertes del sector Pla parcial Industrial i de Serveis Portuaris de Vall-llobrega (polígon 2 i 3). En total, es posen a la venda 5.535,3 metres quadrats de sòl distribuïts en 12 parcel·les per a indústria entre mitgeres destinades a usos industrials, ha concretat l'organisme públic.

Un total d'11 parcel·les sumen 3.895 metres quadrats, tenen una superfície que oscil·la entre els 316 metres quadrats de la més petita i els 461,70 de la més gran, i un sostre de 400 metres quadrats cadascuna. Hi ha una parcel·la de 1.640,45 metres quadrats de sòl i 2.262 de sostre. El preu de venda és de 83 euros per metre quadrat.

Les sol·licituds es poden presentar fins a les 14.00 hores del dia 6 de setembre al registre de l'Incasòl. Els detalls de la concurrència es poden consultar a la Direcció Comercial de l'Incasòl, l'Ajuntament de Vall-llobrega i en aquest enllaç.

El polígon industrial de Vall-llobrega està situat en la carretera d'accés al municipi des de la C-31. Es tracta d'un sector ja consolidat, comercialitzat per l'Incasòl, on ja hi ha instal·lades diferents empreses com Veles Depoorter, Winner Boats, Elita Natural Fishers SL, Fribera SL i Mata SL, algunes d'elles vinculades al sector nàutic.

Prem per veure més contingut per a tu