Segueix-nos a les xarxes socials:

Palamós fa una campanya perquè els amos de gossos recullin les caques

Palamós fa una campanya perquè els amos de gossos recullin les caquesajuntament de palamós

L'Ajuntament de Palamós ha iniciat una campanya per fomentar entre els ciutadans el correcte comportament dels animals domèstics a la via pública. Amb aquesta campanya, l'Ajuntament vol sensibilitzar dels hàbits de conducta que cal complir als espais urbans amb els animals de companyia, garantint la bona convivència entre animals i persones, i amb incidència directa a la recollida dels excrements.

L'acció informativa es basa en l'edició d'un tríptic que sota el lema «No la caguis» explica totes aquelles responsabilitats que té el propietari d'un animal domèstic i que recull l'Ordenança municipal de tinença d'animals. Aquesta campanya de sensibilització es reforça amb un treball divulgatiu a peu de carrer dels Agents Cívics municipals.

El tríptic recorda que està prohibit donar menjar als animals a la via pública (colònies de gats, coloms, gavians) així com les sancions previstes en l'Ordenança municipal de protecció, control i tinença d'animals, que es poden imposar si no es compleixen algunes d'aquestes normés bàsiques i que poden suposar un import que va des dels 100 als 3.000 euros.

Prem per veure més contingut per a tu