Segueix-nos a les xarxes socials:

Calonge torna a posar en marxa els pressupostos participatius

L'Ajuntament de Calonge ha posat en marxa la fase final dels pressupostos participatius. Els veïns podran votar del 10 de desembre fins al 23 de desembre un dels set projectes que el consistori executarà durant l'any vinent.

Aquest és el tercer any que la Regidoria de Participació Ciutadana impulsa els pressupostos participatius en el marc del pressupost d'inversions de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni. En aquesta fase final de votació hi poden participar les persones empadronades majors de 16 anys, i poden emetre el seu vot en línia (participa.calonge.cat) o bé a les bústies situades a les dues oficines d'atenció ciutadana, a les biblioteques o als pavellons d'esports. El consistori destinarà fins a 75.000 euros del pressupost a desenvolupar el projecte guanyador d'aquesta votació popular.

Més de 600 persones van votar i van decidir els set projectes finalistes en la primera fase dels pressupostos participatius que va celebrar-se aquest estiu. En total, es va triplicar la participació respecte a l'any anterior. En aquell moment, es van decidir els set projectes entre un conjunt de 20 propostes que es presentaven. dins del procés dels Pressupostos Participatiu, augmentant així un 50% la dotació econòmica destinada a aquests projectes.

Aquesta votació permetrà escollir un projecte dels 7 que han arribat fins a la fase final, i que proposen la millora d'asfaltatge dels carrers del municipi, l'ampliació i millora del carril bici, la millora dels parcs infantils, les obres d'arranjament de l'Avinguda dels Països Catalans per donar més seguretat als vianants, la creació i millora dels parcs d'esports i de salut a l'aire lliure, la creació d'un espai d'horts urbans o la creació de parcs de lleure per gossos. Aquestes set propostes són les que va escollir la ciutadania en la primera ronda de votació i d'entre els quals sortirà el projecte guanyador.

Prem per veure més contingut per a tu