Segueix-nos a les xarxes socials:

JxCat es presenta per abanderar «la transformació» de la Bisbal

La candidatura de Xevi Font vol impulsar la zona esportiva amb un nou pavelló i un camp de futbol Posa de manifest la necessitat de buscar una solució legal per al problema de la biblioteca

JxCat es presenta per abanderar «la transformació» de la Bisbaljxcat

Xevi Font va ser presentat dilluns com a cap de llista de Compromís per la Bisbal- Junts per Catalunya per a les municipals del proper 26 de maig. Font va donar a conèixer els membres de la llista en un acte en el qual també va intervenir el cap de llista al Congrés per Girona, Jaume Alonso-Cuevillas.

«La nostra candidatura vol abanderar la transformació de la Bisbal. Volem una ciutat pensada per a les persones, una ciutat agradable per passejar de totes les edats i de totes les activitats comercials, socials, esportives i lúdiques», va explicar Font, que durant la presentació va donar a conèixer les principals propostes del seu programa electoral.

Les prioritats seran millorar l'organigrama i l'estructura de l'Ajuntament, fer una redistribució i adequació dels espais de treball, millorar la gestió de la via pública tant en els àmbits de neteja i millorar la mobilitat viària, la policia i la recollida d'escombraries.

També va posar sobre la taula la necessitat de buscar una solució legal per poder desencallar la situació de la biblioteca. A més, també vol crear un espai de trobada per als joves de menys de 18 anys i donar un impuls a la zona esportiva, dotant-la d'un nou pavelló i un camp de futbol.

«Som una candidatura plural, joves i no tant joves, amb experiència a la política municipal i nouvinguts atrets per treballar en l'àmbit municipal», va assenyalar Font.

Prem per veure més contingut per a tu