Segueix-nos a les xarxes socials:

El Consell aprova les retribucions amb una dedicació parcial més

El president, Joan Loureiro, i el vicepresident, Xavier Dilmé, tindran dedicació exclusiva

El Consell aprova les retribucions amb una dedicació parcial méstv costa brava

El ple del Consell Comarcal del Baix Empordà va donar compte dijous del nou cartipàs municipal i va provar les retribucions als consellers electes. Aquestes es van aprovar per majoria amb el suport de l'equip de govern, ERC (12), TxE (3 ) i UPM (1) i els vots en contra de l'oposició. Hi ha els set escons de JxC (7), el PSC (5), la CUP (2) i Ciutadans (1) -el conseller dels comuns va excusar l'assistència.

En global, s'ha creat una dedicació parcial més respecte al darrer mandat i s'han suprimit les assignacions als partits. Així, hi ha dues dedicacions exclusives que corresponen al president, Joan Loureiro (ERC ) -3.579? bruts mensuals en 14 pagues-, i a la primera vicepresidència, Xavier Dilmé (TxE) -2.857? bruts mensuals en 14 pagues, i una dedicació parcial per a la tercera vicepresidència, Enric Marqués (ERC) -1.100? bruts mensuals en 14 pagues.

Per la seva banda, l'oposició va criticar les retribucions i la supressió de les assignacions. La plaça de gerent, a més, va passar a plantilla i, com a novetat, no serà de designació sinó a concurs.

Prem per veure més contingut per a tu