Segueix-nos a les xarxes socials:

Organitzen una neteja popular al bosc de Solius

El plàstic recollit serà utilitzat per fer joguines que es vendran per recaptar diners per a famílies en risc

Organitzen una neteja popular al bosc de Solius

L'àrea municipal de Medi Ambient i el grup de natura Sterna, entre d'altres, han organitzat una neteja popular del bosc de Solius. L'acció mediambiental s'ha programat aquest proper diumenge, 15 de setembre, a les nou del matí. Segons l'Ajuntament, el punt de trobada dels participants serà la deixalleria municipal de Santa Cristina, on rebran guants i bosses per poder fer la neteja. Des de l'entitat es recomana als participants que vinguin ben calçats i amb protecció solar.

Seguidament, amb vehicles compartits, aniran fins al bosc de Solius a fer l'actuació de neteja. A les dotze del migdia es preveu retornar al punt de sortida i fer el triatge de la brossa recollida. «L'objectiu de la iniciativa, que és oberta a tota la família, és preservar el nostre entorn», va afirmar Dani Riera, un dels socis de Dland, que té la seu a Sant Feliu de Guíxols.

Després de l'acció, Riera ja ha anunciat que el plàstic recollit en aquesta neteja serà utilitzat per l'empresa per fer teixit i convertir-lo en fundes d'envasos i fer que aquests passin a ser joguines. Part dels beneficis de la venda del material s'utilitza per fer arribar joguines als infants de famílies necessitades del mateix entorn on han fet les vendes.

Prem per veure més contingut per a tu