Segueix-nos a les xarxes socials:

Palamós licita les obres d'adequació i millora del mercat cobert per més de 130.000 euros

Els treballs serviran per arreglar l'equipament a l'espera d'un projecte de renovació integral

Palamós licita les obres d'adequació i millora del mercat cobert per més de 130.000 eurosAj. de Palamós

L'Ajuntament de Palamós ja ha licitat les obres d'adequació i millora del mercat municipal per un import de 135.719,88 euros (IVA inclòs) i un període d'execució d'un mes i mig. L'aprovació d'aquest projecte es va fer en el ple del juliol passat, on es va exposar que fa 30 anys que aquest equipament funciona a l'avinguda Catalunya i que calia fer una adequació i millora de les seves instal·lacions.

Els treballs inclouran: la millora d'instal·lacions elèctriques, d'aire condicionat o de sanejament de l'edifici, el pintat de les zones comunes interiors i de la façana de l'edifici on també es renovarà el vinil exterior, que va ser instal·lat l'any 2011 i que amb el temps s'ha anat deteriorant. També es renovarà el paviment interior dels passadissos i les zones comunes de la planta baixa, unes obres que suposaran el tancament del mercat durant quinze dies. Respecte a la resta de les feines previstes, seran totalment compatibles amb l'activitat comercial del mercat.

Final de les concessions

Segons va informar en aquell moment el consistori, aquestes obres permetran que aquest equipament pugui superar amb garanties el període de cinc anys previstos abans de la realització de la remodelació integral o la nova construcció del futur mercat municipal cobert de Palamós, un projecte que encara s'ha de definir. I és que enguany acaben les concessions de 30 anys que tenien els paradistes, motiu pel qual el concurs públic és només per un període de cinc anys.

Prem per veure més contingut per a tu