Segueix-nos a les xarxes socials:

Arrenca l'esperada reforma de la plaça Murada de Palamós

L'obra ha d'acabar abans de Setmana Santa i se centrarà a renovar tot el paviment i millorar els fanals

Arrenca l'esperada reforma de la plaça Murada de Palamósaj. de palamós

La reforma de la plaça Murada de Palamós va arrencar ahir amb la instal·lació de tanques perimetrals i el desmuntatge de mobiliari urbà.

Segons va informar el consistori, aquest projecte permetrà la rehabilitació i millora d'aquest espai emblemàtic del municipi, que esdevé un dels principals miradors a la platja i la badia, i un destacat accés al barri vell de la localitat baix-empordanesa.

El projecte de l'obra contempla: la renovació de tot el paviment de la plaça, la supressió de l'actual parterre central, la ubicació de nous bancs i la millora de l'enllumenat públic amb la ubicació de fanals adossats a les façanes i el tractament decoratiu de les pilastres de la barana mitjançant llums enrasats al paviment. El cost d'aquest projecte és de 45.513,40 euros i el termini d'execució és de dos mesos i mig.

En aquest sentit, el consistori va informar que els treballs es realitzen ara per tal de no afectar els establiments de restauració que hi ha ubicats a la plaça durant les èpoques turístiques de primavera i estiu. D'aquesta manera està previst que les obres s'acabin abans de començar la Setmana Santa.

Prem per veure més contingut per a tu