Segueix-nos a les xarxes socials:

Persecució policial d'un lladre d'habitatges pel centre de Platja d'Aro

El delinqüent, un reincident amb ordre de recerca, veu una patrulla i fuig · L'home intenta escapolir-se, un ciutadà l'intenta aturar i la Policia Local el redueix

Persecució policial d'un lladre d'habitatges pel centre de Platja d'AroCedida per la Policia Local de Platja d'Aro

Hi ha delinqüents que busquen passar desapercebuts quan tenen la policia a prop però n'hi ha d'altres, que en veure'ls fugen i per tant, el què fan és encara cridar més l'atenció dels agents.

Això és el que va succeir aquest dimecres cap a un quart de dues de la tarda a Platja d'Aro. Un lladre, reincident, i que és conegut pel seu historial de robatoris amb força en habitatges va protagonitzar una persecució pel centre de la població. I és que l'home en veure una patrulla de la Policia Local de Castell-Platja d'Aro va arrencar a córrer, tot i que cap agent li havia fet cap senyal perquè s'aturés ni res.

Es va dirigir a tota velocitat cap a la zona de les galeries Albatros i dues patrulles de la Policia Local es van dirigir també a lloc.

La col·laboració ciutadana va ser clau i diversos "espectadors" van indicar als agents per on s'anava escapolint. Gràcies a això, els policies actuants que corrien per enxampar-lo, el van anar seguint per aquesta zona "laberíntica" de carrerons de Platja d'Aro.

Fins i tot, un ciutadà que estava a la zona va llançar per terra un cartell que hi havia a la via pública per entorpir i fer caure el lladre. Però aquest només el va poder frenar i finalment, els agents van poder-lo aturar.

Els policies locals el van haver de reduir perquè es va mostrar molt violent i es va resistir molt a la detenció.

Finalment, un cop reduït, va quedar emmanillat al lloc dels fets davant la presència de molts ciutadans que van veure aquesta persecució i detenció al centre de Platja d'Aro.

Es dona el cas que sobre el lladre pesava una ordre de cerca i captura per un jutjat de Girona. Estava buscat per presentar-se davant del jutge per uns robatoris amb força.

Aquest home, que la Policia Local va detenir per estar buscat, té uns 30 anys i és de nacionalitat marroquina. La Policia Local de Platja d'Aro ja el tenia vist perquè anteriorment havia comès algun fet delictiu a la zona però és conegut arreu de la província pel seu historial de robatoris en domicilis.

Prem per veure més contingut per a tu