Segueix-nos a les xarxes socials:

El braç hidràulic d'un camió cau sobre el teulat d'una casa a la Bisbal i forada la coberta

No s'han hagut de lamentar ferits

El braç hidràulic d'un camió cau sobre el teulat d'una casa a la Bisbal i forada la cobertaBombers de la Generalitat

El braç hidràulic d'un camió ha caigut aquest migdia al cim d'un teulat d'una casa a la Bisbal i ha acabat foradant la coberta.

El succés s'ha produït cap a dos quarts d'una del migdia, segons expliquen els Bombers, el camió estava carregant un palet i se li ha trencat la part del braç hidràulic i ha acabat al cim del teulat d'una casa del carrer Convent i ha acabat foradant la coberta.

No s'han hagut de lamentar ferits però sí hi ha hagut danys. D'entrada, els Bombers han retirat la part inestable del voladís i teulada i posteriorment, junt amb l'arquitecte municipal han revisat les afectacions a la casa.

Els danys i les restes del teulat de la casa de la Bisbal afectada

Finalment, els tècnics han decidit que cal apuntalar les dues plantes de la casa afectada per poder reparar-ho tot i treure el braç hidràulic. Els Bombers esperen que les tasques de retirada durin encara unes hores.

També han revisat la casa del costat, on viu una persona d'edat avançada i finalment, han pogut comprovar que si bé hi havia una esquerda al carrer, aquesta no havia causat afectacions a l'immoble.

A banda dels Bombers, a lloc també s'hi han desplaçat el SEM i la Policia Local de la Bisbal.

Prem per veure més contingut per a tu