Segueix-nos a les xarxes socials:

La Bisbal vol evitar incendis de contenidors per cendres calentes

L’Ajuntament ha iniciat una campanya de conscienciació després que els Bombers hagin apagat diversos focs

La Bisbal vol evitar incendis de contenidors per cendres calentes

«Les cendres, cal deixar-les reposar abans de llençar-les al contenidor de rebuig». Aquest és el missatge que vol transmetre la campanya municipal de conscienciació per apagar bé les cendres abans de dipositar-les als contenidors de rebuig.

I és que, darrerament, els serveis d’emergència han hagut de donar resposta a diversos incendis a contenidors de rebuig de la via pública de la Bisbal d’Empordà.

Les cendres mal apagades de les llars de foc, estufes i calderes, poden ocasionar incendis en els contenidors. Això passa si les cendres estan enceses o calentes perquè s’inicia un procés de combustió que pot durar hores i que culmina amb l’incendi del contenidor. L’Ajuntament de la Bisbal alerta que un incendi com els que s’han produit darrerament pot ocasionar danys als mateixos contenidors, vehicles aparcats, arbres i mobiliari de la via pública, «amb el cost material que això suposa».

En aquest sentit, l’Ajuntament vol fer una crida a mode de conscienciació per tal de recordar a la ciutadania que les cendres s’han de deixar reposar, per tal que quedin totalment apagades. Seguidament, dipositar-les dins d’una bossa de plàstic tancada. I, finalment, llançar-les al contenidor de rebuig.

Prem per veure més contingut per a tu