Segueix-nos a les xarxes socials:

Detingut per una estafa en la reparació d’una teulada malmesa per la pedregada

L’empresa va refer-ne una de malmesa a la Bisbal però no hauria impermeabilitzat ni fixat les teules i hauria factura material no utilitzat

Detingut per una estafa en la reparació d’una teulada malmesa per la pedregada

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 21 anys com a presumpte autor d’un delicte d’estafa i d’un delicte de falsificació de document mercantil. El jove va quedar arrestat el 21 de setembre, cinc dies després que una persona -que havia patit danys a la teulada del seu habitatge durant la pedregada del dia 30 d’agost a la localitat- ho denunciés. L’empresa no hauria impermeabilitzat ni fixat les teules i hauria facturat material no utilitzat. La investigació continua oberta.

Per fer la reparació, la víctima va contactar amb una empresa especialitzada en reparació de teulades que s’anunciava amb tríptics pel carrer. Li va fer un pressupost verbal que ascendia a 3.800 euros. Un cop finalitzada la reparació, el presumpte estafador va reclamar 1.000 euros més amb l’excusa que la feina havia estat més complicada del previst. El denunciant va comprovar que s’havia facturat material no utilitzat i, en realitat, no havien impermeabilitzat ni fixat les teules, només les havien sobreposat a la teulada malmesa.

El dimecres, els Mossos van detenir un dels autors. Després de comprovar que la factura presentada per l’empresa de l’arrestat és falsa, se l’investiga per un presumpte delicte de falsificació de document mercantil. La investigació no es dona per finalitzada perquè no es descarta que hi hagi més afectats.

Prem per veure més contingut per a tu