Diari de Girona

Diari de Girona

Un jove es resisteix a una detenció, mossega i arrenca part d'un dit al cap de la Policia de Santa Cristina d'Aro

Els agents es van trobar el presumpte maltractador molt alterat i va atacar al sotsinspector

Un vehicle de la Policia de Santa Cristina d'Aro, foto d'arxiu PL Santa Cristina d'Aro

Un jove es va resistir ahir a una detenció i va mossegar i arrencar part d'un dit al cap de la Policia Local de Santa Cristina d'Aro.

La Policia Local es va trobar l'home molt alterat i van necessitar el suport dels Mossos d'Esquadra en l'actuació.

El sotsinspector i cap de la Policia Local, Toni Carrasco va necessitar atenció mèdica al Centre d'Atenció Primària (CAP) de Platja d'Aro. Ha perdut una part de teixit del dit polze.

L'arrestat, que té 24 anys, a banda de ser acusat de ser presumpte autor d'un delicte de violència de gènere també se li va imputar un d'atemptat contra els agents de l'autoritat.

El detingut, que comptava amb un antecedent policia, ha passat avui a disposició judicial i ha quedat en llibertat amb càrrecs.

Els fets van succeir ahir a la nit, poc després d'un quart de nou de la nit, quan els agents de la Policia Local van ser requerits per adreçar-se a un domicili per un incident de violència masclista.

En arribar-hi es van trobar un jove molt alterat i mentre el van voler arrestar pels fets es va mostrar agressiu.

Va mossegar al cap de la Policia Local, concretament a la . Li va causar lesions al dit polze, li'n va arrencar una part. Arran dels fets, la Policia Local també va demanar suport als Mossos d'Esquadra.

Finalment, va quedar arrestat. El cap de la Policia Local ja va ser donat d'alta la mateixa nit després que li tractessin la ferida ocasionada per la mossegada.

Compartir l'article

stats