30 de gener de 2013
30.01.2013
Diari de Girona

Santi Vila ja ha renunciat a l'acta de diputat

El lloc al Parlament del conseller de Territori l'ocuparà l'alcaldessa de Riudellots, Montserrat Roura

30.01.2013 | 20:28
Santi Vila ja ha renunciat a l'acta de diputat

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, ha renunciat a l'acta de diputat a través d'un escrit que va adreçar amb data de dimarts a la Mesa del Parlament. Vila va ser nomenat conseller després de les eleccions de novembre i ja en aquell moment va renunciar al càrrec d'alcalde de Figueres. El seu lloc al Parlament l'ocuparà l'alcaldessa de Riudellots de la Selva, Montserrat Roura, que anava de número deu a la llista de CiU a Girona. Vila va avançar la seva intenció de renunciar a l'acta a través del seu compte de Facebook dilluns a la nit. Ell mateix va explicar que ho feia perquè el partit li ho havia demanat. També ha renunciat la consellera de Benestar i Família, Neus Munté.

Després de les renúncies de Vila i de Munté, queden com a diputats de CDC tres consellers: Irene Rigau, Felip Puig i Germà Gordó. En substitució de Munté ha entrat Maria Senserrich, de l'Anoia.

El partit ha demanat als consellers que deixin l'acta perquè aquesta legislatura CiU té dotze diputats menys i calen mans per fer tota la feina parlamentària. Mans per treballar però també diputats que puguin participar i votar en les comissions que tenen lloc setmana rere setmana, i on CiU corre el risc de perdre propostes de resolució tenint en compte que està lluny de la majoria absoluta.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook