Una dona embarassada va perdre el fetus després de ser apunyalada per la seva parella a Nou Barris, a Barcelona.

La dona, que estava en avançat estat de gestació, va ser ingressada en un hospital de Barcelona després d'haver estat agredida amb una arma blanca pel seu company sentimental, que va ser detingut, en un pis del districte barceloní de Nou Barris.

Segons van informar els Mossos d'Esquadra, la víctima és una dona de 31 anys i de nacionalitat polonesa.

Per altra banda, el presumpte autor de l'agressió, acusat d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa, és un home de 33 anys i també de nacionalitat polonesa.

L'agressor s'autolesiona

Els Mossos d'Esquadra van rebre cap a les 13.00 hores un avís que alertava que s'estava produint una baralla a l'interior d'un domicili de Nou Barris, al portal del qual va ser trobada després la dona embarassada ferida, que intentava fugir del lloc.

Efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) van atendre la dona, la van estabilitzar i la van traslladar a un centre hospitalari en estat crític.

A l'interior del domicili en el qual es va produir el succés els Mossos van trobar al presumpte agressor, atrinxerat en una de les habitacions del pis. En aquest sentit, segons la policia catalana l'agressor s'hauria autolesionat. Posteriorment, va ser detingut i traslladat a un altre centre hospitalari.

Amb relació a aquest crim, els Mossos d'Esquadra van obrir ahir una investigació per intentar aclarir els fets.