La companyia ferroviària Renfe oferirà 508.000 places durant la Setmana Santa en els serveis d'AVE i Llarga Distància a Catalunya.

Entre el 7 i el 17 d'abril, els viatgers disposaran de 57.000 places addicionals, fet que suposa un increment de l'11,2% sobre l'oferta habitual.

Percentualment, els trens que més es reforçaran en aquestes dates són els que connecten Catalunya amb Andalusia, amb un total d'11.000 places addicionals, fet que representa un 25% més de reforç.

De la seva banda, les connexions amb el nord peninsular, Cantàbria, Astúries, Euskadi i Galícia augmenten la seva capacitat en un 10%, amb 3.000 places extra.

A aquesta oferta se sumen els reforços previstos en el Corredor Mediterrani, amb 10.000 places, que sumades a l'oferta habitual representen un total de 88.000 places en les connexions entre Catalunya i la Comunitat Valenciana i Múrcia.

Pel que fa a les connexions d'AVE entre Catalunya, Aragó i Madrid, durant les pròximes vacances de Setmana Santa es reforcen els serveis amb 23.000 places, fet que suposa un increment del 7% sobre l'oferta habitual.

L'oferta comercial es completa amb els trens internacionals d'Alta Velocitat de Renfe-SNCF en Cooperació que uneixen Catalunya amb Marsella, Lió i París.