24 de maig de 2017
24.05.2017

Mor l'exconseller de Comerç, Consum i Turisme Francesc Sanuy

24.05.2017 | 10:01

Francesc Sanuy, que va ocupar el càrrec de conseller de Comerç, Consum i Turisme del primer Govern de Jordi Pujol, va ser diputat al Congrés i delegat de la Generalitat a Madrid, va morir als 81 anys. El president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, es va fer ressò d'aquest òbit al seu compte de Twitter, on lamentava la mort de l'advocat i polític català amb el següent text: «La mort de Francesc Sanuy ens priva d'un home a que hem de moltes coses. Va posar el seu immens talent al servei de Catalunya. DEP».

Sanuy, nascut a Barcelona el 1936, va ocupar el càrrec de conseller de Comerç i Turisme en el primer Executiu presidit per Jordi Pujol i va romandre en el lloc fins a finals de 1985, per després ser nomenat representant (delegat) de la Generalitat de Catalunya en Madrid.

També va ser diputat de CiU al Congrés i director general de la Fira Internacional de Barcelona. Entre les responsabilitats que va tenir Sanuy al llarg de la seva trajectòria professional, es troba també la d'haver estat l'encarregat d'organitzar els 75 anys del FC Barcelona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema