06 de febrer de 2018
06.02.2018

Dimiteix el director de Turisme de Barcelona per mal ús de la targeta de l'ens

?Jordi William Carnes va deixar el càrrec després que una auditoria de l'Ajuntament

06.02.2018 | 20:51
Jordi William Carnes.

El fins ara director general de Turisme de Barcelona, Jordi William Carnes, va dimitir del seu càrrec després d'una auditoria municipal, quelcom que el consorci va abordar ahir en un comitè executiu extraordinari sol·licitat pel Govern d'Ada Colau, van informar fonts municipals a Europa Press.

Carnes va presentar dijous passat la seva dimissió per carta, en la qual no va especificar els seus motius, després que una auditoria de l'Ajuntament conclogués que s'havia produït un ús indegut de targetes de crèdit en el consorci, segons publica aquest dilluns l'edició digital d' El Periódico. Jordi William Carnes va ser, entre d'altres càrrecs, conseller d'Agricultura durant el tripartit.


Comitè executiu

Els grups municipals van estar informats de l'assumpte, que s'abordarà en el comitè executiu extraordinari del consorci, format per l'Ajuntament, la Cambra de Comerç de Barcelona i la Fundació Barcelona Promoció, i dirigit per Carnes des del 2014.

El comitè executiu extraordinari, sol·licitat pel regidor de Turisme, Agustí Colom, pretén preservar el bon funcionament ordinari del consorci, que des de l'Ajuntament «se segueix valorant com un bon instrument de gestió de col·laboració entre sector públic i privat».

L'auditoria, realitzada pels serveis d'Intervenció de l'Ajuntament, es va impulsar a petició del Govern municipal com a part de la seva política de seguiment, control i transparència dels ens en els quals participa l'Ajuntament, van destacar fonts municipals.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook