Un home que portava una arma blanca ha estat abatut aquest matí en intentar accedir a la comissaria de Cornellà de Llobregat (Barcelona) amb un ganivet a la mà i al crit d'"Al·là és gran", segons fonts policials.

Els fets han ocorregut a les 05.52 hores d'aquest matí i l'home en entrar en la comissaria ha cridat "Al·là és gran" (Allahu Akbar) amb un ganivet a la mà i l'agent responsable de l'accés a la comissaria en aquell moment ha disparat.

L'agressor és, assenyalen les fonts, un veí de Cornellà de Llobregat i comptava amb un NIE espanyol, encara que és natural d'Algèria.

La sala de comandament dels Mossos d'Esquadra ha avisat del que ha passat tan a la resta de comissaries de la policia autonòmica catalana com la resta de forces i cossos de seguretat de l'Estat.

Previsió de registrar la casa de l'home abatut

Els Mossos d'Esquadra tenen previst escorcollar la casa de Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat) on vivia l'home que avui ha estat abatut. Efectius del Grup d'Intervencions Especials (GEI) i de l'àrea d'Informació dels Mossos d'Esquadra intervindran en l'escorcoll del domicili de l'home abatut a la recerca de pistes per conèixer el motiu del seu atac.