Segueix-nos a les xarxes socials:

Agredeixen un periodista d'Intereconomía a Barcelona

Estava cobrint els actes de protesta del 21D

Agredeixen un periodista d'Intereconomía a Barcelona

Dos presumptes membres dels comitès de defensa de la república (CDR) han agredit el periodista d'Intereconomía Cake Minuesa quan es trobava cobrint a la Via Laietana les protestes pel Consell de Ministres a la capital catalana.

En el vídeo difós per la cadena es poden veure imatges de cops i un cop de puny al periodista, a qui un manifestant amb llaç groc li proporciona uns mocadors per netejar-se la sang del nas.

El Col·legi de Periodistes de Catalunya ha condemnat l'atac "contra la llibertat d'informació i la democràcia", i ha demanat deixar treballar els periodistes.

"Demanem una vegada més que se'ns deixi treballar i condemnem totes les agressions als professionals, vinguin d'on vinguin", ha afirmat en un apunt de Twitter.

El president de Cs, Albert Rivera, ha dit en el seu compte de Twitter: "El meu rotunda condemna a aquesta salvatge agressió dels comandaments separatistes a Cake Minuesa. Els totalitaris violents campen al seu aire a Catalunya liderats per Torra. # 155YA"

"Tot el meu suport al periodista Cake Minuesa víctima d'una agressió per part dels nois de Quim Torra", ha subratllat el president del PP de Badalona, ??Xavier García Albiol.

Prem per veure més contingut per a tu