Segueix-nos a les xarxes socials:

Això faran els afortunats gironins amb el premi del Nen

Molts gironins, com l'Assumpció i en Lluís, han rebut un regal dels reis d'Orient, 75.000 euros per dècim de la Loteria del Nen

Això faran els afortunats gironins amb el premi del NenACN.

Uns dels afortunats que ingressaran 75.000 euros són l'Assumpció i en Lluís, un matrimoni que viu al barri del Mercadal de Girona.L'Assumpció ha explicat que "ens van tornar els diners amb el dècim del sorteig de Nadal" i va anar a can Sagarrull on va demanar que li canviessin "per un número de la rifa de Reis". La dependenta li va dir si li feia gràcia el 21816 i ella va dir que sí. "Quan aquest matí he vist que tocava, m'he posat a tremolar", ha afegit l'afortunada.

De tota manera, en Lluís ha avançat que ja tenen previst com gastaran el premi. "Tenim dues filles i dos nets i aviat serà ventilat" ha afirmat entre riures. Aquest matrimoni ha decidit anar fins a l'administració de loteria aquest dilluns al matí perquè volien comprovar de primera mà que els havia tocat a ells.

A part de l'Assumpció i en Lluís, cap altre premiat hi ha anat. L'Alfred ha explicat que "és normal" perquè essent el dia de Reis "molta gent té dinars" i segurament passaran en els propers dies per demanar què cal fer per cobrar el premi.

Prem per veure més contingut per a tu