Segueix-nos a les xarxes socials:

Tanca la funerària que promovia els taüts de cartó

EL seu impulsor no tira la tovallola i vol entrar al mercat de Barcelona amb preus molt competitius

Tanca la funerària que promovia els taüts de cartó

El promotor del tanatori de Sant Fruitós del Bages que es va fer conegut per voler impulsar els taüts de catró en plena pandèmia tanca i es ven tot el material. Tot i aquest moviment, Aureli Sánche afirma que només es tracta d'un «entrebanc» i que no llança la tovallola.

Segons Sánchez, el que ha passat és que «el soci financer ha decidit tancar l'empresa», però ell assegura que manté l'objectiu de fer-se un lloc en el sector. Per aconseguir-ho Sánchez explica que manté l'aposta pels taüts de cartó.

Sánchez ha recordat que «vam ser la primera funerària a tot l'Estat espanyol en comercialitzar fèretres de cartó amb un gran ressò» als mitjans de comunicació.

Sánchez ha assegurat que s'ha retardat, però no s'evitarà l'inici d'activitat a Barcelona ciutat «amb un preu molt competitiu» i «un gran canvi de paradigma amb el fèretre de cartó per als usuaris dels serveis funeraris».

De moment, però, ja no porta la gestió del cementiri de Castellbell i el Vilar i l'Ajuntament de Sant Fruitós ha descartat el projecte de construcció d'un tanatori amb crematori impulsat per l'empresa Vigincost 2015, del Grup Eternam, pel retard en l'inici de l'obra.

Prem per veure més contingut per a tu