El promotor del tanatori de Sant Fruitós del Bages que es va fer conegut per voler impulsar els taüts de catró en plena pandèmia tanca i es ven tot el material. Tot i aquest moviment, Aureli Sánche afirma que només es tracta d'un «entrebanc» i que no llança la tovallola.

Segons Sánchez, el que ha passat és que «el soci financer ha decidit tancar l'empresa», però ell assegura que manté l'objectiu de fer-se un lloc en el sector. Per aconseguir-ho Sánchez explica que manté l'aposta pels taüts de cartó.

Sánchez ha recordat que «vam ser la primera funerària a tot l'Estat espanyol en comercialitzar fèretres de cartó amb un gran ressò» als mitjans de comunicació.

Sánchez ha assegurat que s'ha retardat, però no s'evitarà l'inici d'activitat a Barcelona ciutat «amb un preu molt competitiu» i «un gran canvi de paradigma amb el fèretre de cartó per als usuaris dels serveis funeraris».

De moment, però, ja no porta la gestió del cementiri de Castellbell i el Vilar i l'Ajuntament de Sant Fruitós ha descartat el projecte de construcció d'un tanatori amb crematori impulsat per l'empresa Vigincost 2015, del Grup Eternam, pel retard en l'inici de l'obra.