Segueix-nos a les xarxes socials:

El Castell de Focs clou el cap de setmana afegit de les Fires de Sant Narcís

Els espais habituals de visió s'omplen de públic de totes les edats per admirar l'espectacle pirotècnic presentat per l'empresa Igual

El Castell de Focs clou el cap de setmana afegit de les Fires de Sant Narcís

El Castell de Focs Artificials va cloure, ahir a primera hora de la nit, i sense demores, el cap de setmana afegit a l'edició de 2008 de les Fires i Festes de Sant Narcís. Un castell suspès el diumenge 2 de novembre a causa de la pluja. Nombroses persones es van aplegar en els diferents espais habituals de visió, com ara la Muralla o el pont de la Barca, per admirar l'espectacle pirotècnic ofert per l'empresa Igual. Segons la Policia Municipal, no es va produir cap incidència a destacar durant el desenvolupament de l'activitat. L'Ajuntament de Girona havia preparat, des de primera hora del matí, el dispositiu a fi de poder instal·lar l'estructura de llançament del material pirotècnic i garantir la seguretat d'aquesta i zones adjacents. A tall d'exemple, estava prohibit l'estacionament de vehicles al pont de Sant Ponç. L'espectacle va durar al voltant dels vint minuts i es va utilitzar, aproximadament, una tona de pólvora.

Les atraccions de fira que han restat obertes durant aquest cap de setmana a La Devesa, amb permís de l'Ajuntament, ha tingut una bona afluència de visitants. Sobretot, les atraccions per a la mainada durant el diumenge al matí.

Prem per veure més contingut per a tu