Segueix-nos a les xarxes socials:

Jocs Mundials de Policies i Bombers

Un grup de bombers catalans edita un calendari per recollir fons

Els beneficis es faran servir per participar als Jocs del Canadà del 2009

Els bombers de la Generalitat han fet un nou calendari per al 2009 per recollir fons per competir en la 12a edició dels Jocs Mundials de Policies i Bombers. En total hi han participat quinze bombers: deu del parc de Granollers, dos del de Roses i la resta de Mollet del Vallès, Olot i Santa Coloma de Gramenet. Les fotografies han estat fetes per les fotògrafes Patrícia de Gregoria i Noemí Jariod. La 12a edició dels Jocs Mundials de Policies i Bombers se celebrarà a Vancouver (Canadà) entres els dies 31 de juliol i 9 d'agost del 2009 i està previst que hi participin 10.000 atletes d'un total de setanta països. Els bombers participaran a més de seixanta modalitat esportives.

Les proves consisteixen en esports convencionals com ciclisme o natació i específiques per a bombers i policies com el 'múster' (prova doble que consisteix a muntar una instal·lació amb mànegues després d'una cursa de carros antics, i a omplir un dipòsit d'aigua instal·lat dalt d'una tarima).

Els bombers de Granollers ja van editar un calendari l'any 2007 per tal d'aconseguir fons amb què pagar el viatge a Austràlia, on es feien els jocs aquell any.

Prem per veure més contingut per a tu