Els bombers de la Generalitat han fet un nou calendari per al 2009 per recollir fons per competir en la 12a edició dels Jocs Mundials de Policies i Bombers. En total hi han participat quinze bombers: deu del parc de Granollers, dos del de Roses i la resta de Mollet del Vallès, Olot i Santa Coloma de Gramenet. Les fotografies han estat fetes per les fotògrafes Patrícia de Gregoria i Noemí Jariod. La 12a edició dels Jocs Mundials de Policies i Bombers se celebrarà a Vancouver (Canadà) entres els dies 31 de juliol i 9 d'agost del 2009 i està previst que hi participin 10.000 atletes d'un total de setanta països. Els bombers participaran a més de seixanta modalitat esportives.

Les proves consisteixen en esports convencionals com ciclisme o natació i específiques per a bombers i policies com el 'múster' (prova doble que consisteix a muntar una instal·lació amb mànegues després d'una cursa de carros antics, i a omplir un dipòsit d'aigua instal·lat dalt d'una tarima).

Els bombers de Granollers ja van editar un calendari l'any 2007 per tal d'aconseguir fons amb què pagar el viatge a Austràlia, on es feien els jocs aquell any.