Les cuineres de Sils porten els seus plats fins a Santander
La cuina de Sils es dóna a conèixer a Santander. Avui finalitza l'estada que durant tres dies representants del col·lectiu La cuina a Sils -un grup d'àvies en els seus orígens, però avui un centenar llarg de dones- han dut a terme a la capital càntabra, donant a conèixer les seves receptes a l'Hotel Real, amb gran èxit d'assistència.
Des de dijous passat, el glamurós hotel santanderí ha ofert un menú basat en plats tan gironins com aperitius cassolans, pernil d'ànec, foie gras, truites de salsafins, bacallà amb panses i pinyons, peus de porc amb cargols, ?bunyols de poma i crema catalana, realitzats per les àvies silenques i regat tot amb vins de Peralada i cava Mont-Ferrant.
Prem per veure més contingut per a tu
Més a Comarques
-
Gràfic interactiu: aquests són els municipis gironins amb més piscines
-
La Fundació Impulsa becarà a joves vulnerables del Gironès perquè estudiïn FP
-
Reclamen l’impuls del Tren-Tram entre Olot i Girona, amb parades a Banyoles o Serinyà
-
Hipra preveu tenir a la tardor una vacuna contra la covid adaptada a la variant JN.1
Comentaris
Veure comentaris