Segueix-nos a les xarxes socials:

Tossa de Mar

Donen la raó a l'Ajuntament en el cas de l'exenginyer

El tribunal desestima la demanda interposada per l'exenginyer del municipi, en què demanava 90 mil euros

El Jutjat Social número 1 de Girona ha desestimat la demanda que va interposar l'exenginyer de Tossa de Mar, Jaume Fabregat, contra l'Ajuntament per haver-lo fet fora i en la qual reclamava una indemnització de 90.000 euros.

En la demanda, Fabregat al·legava haver estat víctima d'assetjament. Però la sentència dictamina que no se n'ha constatat cap: "No s'ha constatat d'una manera clara les maniobres d'assetjament que diu la demanda".

Tot va començar el 2007, quan l'actual equip de govern va abaixar el salari de l'enginyer municipal Jaume Fabregat, ja que es va considerar que no calia que realitzés treballs extraordinaris. Fabregat cobrava uns 4.400 euros mensuals (incloent les pagues extres) per treballar dos dies a jornada complerta. I a partir de llavors, va passar a cobrar 3.000 euros, amb pagues incloses.

Uns mesos més tard, Fabregat va sol·licitar per via judicial l'extinció del seu contracte, però l'Ajuntament va desestimar la reclamació. En el ple del mes d'octubre de 2008, però, l'Ajuntament va ordenar el cessament del demandant en considerar que ja no eren necessaris els seus serveis "per raons organitzatives i econòmiques". En aquell moment, Jaume Fabregat va demandar l'Ajuntament contra l'extinció del contracte i va al·legar assetjament.

El passat 6 d'abril, el Jutjat del Social número 1 de Girona va emetre la sentència en la qual es desestimava la demanda i totes les peticions que s'havien fet en aquesta, és a dir, la indemnització de 90.000 euros que s'havia sol·licitat.

Possible recurs

La sentència, però, tal com s'especifica, no és ferma i, per tant, les parts encara poden interposar un recurs de suplicació al Tribunal Superior de Justícia. Jaume Fabregat, però, encara no ha decidit si presentarà o no aquest recurs, ja que de moment està avaluant i reflexionant l'actuació que durà a terme en els propers mesos.

Prem per veure més contingut per a tu