Segueix-nos a les xarxes socials:

Campdevànol

La família del motorista mort busca un conductor fugit

La família del motorista blanenc Quim Rabassa, el qual va perdre la vida en l'accident de trànsit que el passat 25 de juny va tenir lloc a la N-260 a pocs metres de la colònia Herand de Campdevànol, demana la col·laboració de possibles testimonis que puguin aportar dades del vehicle que la motocicleta Yamaha avançava abans de topar de cara amb un tot terreny. A través de cartes enviades a mitjans de comunicació d'arreu de Catalunya, la vídua del motorista, Carla Moreno, demana que les persones que tinguin alguna dada sobre l'accident s'hi posin en contacte (a través del correu electrònic carlayquim@yahoo.es) o bé que es posin en contacte amb els Mossos d'Esquadra de Ripoll.

L' objectiu, segons la família, és que «aquest acte no quedi impune». El dia de l'accident era el divendres del pont de Sant Joan, motiu pel qual, la família suposa l'existència de diversos conductors d'altres vehicles que al voltant de quarts de dotze del migdia circulaven per la carretera de l'accident.

La vídua, Carla Moreno, explica en la seva carta que el gran dolor que sent per la pèrdua del seu marit, s'agreuja a partir que han sabut «que possiblement, segons l'informe i testimonis, l'accident el va provocar el cotxe que en Quim avançava, que no el va deixar tornar a incorporar al seu carril. Va venir un cotxe de cara... i ja està», exposa Moreno. «Però ni es va parar a veure com estava, va tirar endavant, i el va deixar tirat com un gos...», afegeix la vídua.

En tot cas, Carla Moreno ha volgut remarcar que «no sap quin grau de culpabilitat té el cotxe que va marxar, ja que considera que per això ja hi ha una investigació». Moreno valora greument el fet que el vehicle marxés i no parés.

Segons Moreno «això és un acte que està penat, i és impossible que no veiés l'accident, perquè el meu home estava al costat del seu cotxe», diu. La vídua de Quim Rabassa, que en el moment de l'accident tenia 48 anys, també afirma que desconeix en quin punt es troba actualment la investigació, però que existeixen diverses dades que poden ajudar a identificar el vehicle pressumptament implicat en l'accident.

En la informació del sinistre s'indicava que Quim Rabassa va envestir un vehicle tot terreny que baixava de Ribes de Freser en direcció a Ripoll, primer va impactar al xamfrà entre el lateral i el frontal del vehicle, i després en una paret que hi ha a tres metres i mig del voral. A conseqüència del xoc va perdre la vida al mateix lloc dels fets. A causa del mateix impacte, es va rebentar el dipòsit de la benzina, motiu pel qual efectius dels Mossos d'Esquadra van haver de restringir el trànsit en aquell punt de la N-260, fins que es va netejar l'asfalt de combustible.

Prem per veure més contingut per a tu