Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Un incendi obliga a desallotjar un edifici de nou plantes

Les flames van començar a la cuina d'un apartament buit que va patir danys importants

Un incendi va obligar a desallotjar ahir a primera hora del matí un edifici de nou plantes de Figueres. El foc, que s'investiga com va començar, es va originar en un apartament que en aquell moment estava buit. Les flames van començar a la cuina i es van estendre per l'apartament, que va patir desperfectes importants.

L'avís va arribar quan passaven cinc minuts de les nou del matí al número 16 d'avinguda Marignane de Figueres. Del pis del quart primera, a la meitat de l'edifici, va començar a sortir molt de fum, la qual cosa va posar en alerta els veïns. Els bombers i la Policia Local es van desplaçar fins a l'immoble. Els agents de la Policia van encarregar-se de desallotjar els residents a l'edifici per l'espès fum i per seguretat, mentre els Bombers accedien a l'immoble per apagar les flames. També les persones que es trobaven al local inferior, un centre de formació, van haver de sortir per seguretat. Això va acumular desenes de persones a la vorera de l'avinguda ocupada pel camió de bombers que treballava en les tasques d'extinció.

El foc va cremar completament la cuina i el fum va afectar la resta de l'apartament, que també va patir diversos danys, com la caiguda del sostre de guix. En vint minuts els bombers van donar per controlat el foc, tot i que van continuar remullant l'apartament afectat. Pels volts de les deu del matí , segonts fonts municipals, tots els residents van poder tornar als seus habitatges amb normalitat.

Prem per veure més contingut per a tu