Segueix-nos a les xarxes socials:

Els indignats de Banyoles organitzen una xerrada sobre la crisi econòmica

Els indignats de Banyoles organitzen una xerrada sobre la crisi econòmicajoan comalat

L'economista Miren Etxezarreta va oferir ahir a la tarda a Porqueres una xerrada sobre la crisi econòmica. L'esdeveniment va ser organitzat pel col·lectiu d'Indignades i Indignats de Banyoles, i va ser un acte obert a tothom que va anar seguit d'un debat i un torn de preguntes. Sota el títol "Crisi: deutes i retallades. En quin moment ens trobem ara mateix?", la catedràtica de la Universitat Autònoma de Barcelona va captar l'atenció del nombrós públic que va assistir al centre cívic de Porqueres, i a continuació va establir un diàleg amb el públic a efectes d'atendre els seus dubtes i les seves qüestions.

Miren Etxezarreta és una economista, màster en economia per la London School, doctora en Economia per aquesta mateixa universitat i també per la UAB, que actualment participa activament en el Seminari d'Economia Crítica TAIFA dedicat a promoure la crítica de l'economia convencional, la formació de joves economistes i la divulgació de temes econòmics d'actualitat.

Aquesta xerrada és una de les primeres activitats formatives que impulsa el col·lectiu d'Indignats des que es va formar al Pla de l'Estany.

Prem per veure més contingut per a tu