Segueix-nos a les xarxes socials:

Xoca contra dos cotxes

Intenta atropellar begut i sense punts un policia local

El conductor triplicava la taxa d'alcohol permesa quan va ser detingut a la zona d'oci de Blanes, al barri d'Els Pins

La Policia Local de Blanes (Selva) ha detingut un conductor que, en poca estona, va cometre un reguitzell d'infraccions i va estar a punt d'atropellar un agent. Els fets van tenir lloc diumenge a la matinada a la zona d'oci de la localitat, al barri d'Els Pins. L'infractor va agafar el volant amb una taxa d'alcohol que triplicava la permesa i, quan es va trobar amb un control, va prémer l'accelerador i va intentar atropellar un dels agents. El policia va haver de saltar per evitar que se l'emportés per davant. Després, l'home va protagonitzar una persecució per diversos carrers i, durant la fugida, va xocar contra dos cotxes que hi havia aparcats al carrer. Al final, els agents el van poder detenir.

Els fets van tenir lloc aquest diumenge a la matinada, pels voltants de dos quarts de set, coincidint amb l'horari de tancament de les discoteques. La Policia Local de Blanes havia muntat un control d'alcoholèmia a la zona d'oci nocturns del barri d'Els Pins.

Durant el dispositiu, els agents van veure un cotxe que circulava a gran velocitat i amb els llums apagats. Els agents van indicar al conductor que reduís la velocitat i s'aturés, però en comptes d'això, l'home va prémer l'accelerador i va dirigir el cotxe directament contra un dels policies locals.

L'agent, per evitar que l'atropellés, va haver de saltar cap a un costat. Després de deixar enrere el control, el conductor va intentar fugir a través dels carrers del barri. Durant aquesta cursa, l'infractor va xocar contra dos cotxes que hi havia aparcats i els va ocasionar "greus desperfectes", segons indica la secció sindical de la UGT a l'Ajuntament.

A més, el sindicat també alerta que els fets van tenir lloc en una hora en què molta gent sortia de les discoteques i "els carrers de la zona estaven plens de gom a gom", cosa que podia comportar que el conductor escàpol hagués pogut atropellar "alguna de les persones que es trobaven allà.

Després de protagonitzar una persecució amb patrulles de la policia local, els agents van aconseguir aturar el conductor. Per fer-ho, van haver d'entravessar dos cotxes patrulla, un al davant del cotxe i l'altre al darrere, i barrar-li el pas.

Els agents van fer la prova d'alcoholèmia al conductor i van veure que triplicava el límit permès. A més, també van comprovar que l'infractor havia perdut tots els punts del permís de conduir. Per tot això, la Policia Local de Blanes el va detenir pels delictes d'atemptat contra agents de l'autoritat i seguretat del trànsit.

Prem per veure més contingut per a tu