Segueix-nos a les xarxes socials:

La Denominació d'Origen Empordà

Comença la verema DO Empordà, amb el primer raïm de l'Espelt

El gran incendi malmet fins a un 30% de la collita en zones com Capmany i caldrà veure si el fum ha afectat el raïm

La Denominació d'Origen Empordà ha donat el tret de sortida a la verema d'aquest any amb la collita del primer raïm del Celler Espelt de Vilajuïga (Alt Empordà). De les 230 hectàrees de ceps que té el celler, se n'espera treure una producció de 1.400 tones de raïm. De moment s'ha començat a veremar la varietat més primerenca (el Chardonnay) i com concreta la directora d'Espelt, Anna Espelt, es preveu que la producció sigui similar a la de l'any passat. De totes maneres, en altres zones de la comarca, la DO està amatent per veure com el gran incendi ha afectat la producció. A llocs com Capmany hi ha productors que han perdut fins al 30% del raïm, i també caldrà veure si el fum afectarà el gust del vi.

Prem per veure més contingut per a tu