Segueix-nos a les xarxes socials:

Tordera inicia una campanya per promocionar els diversos productes artesans de la vila

L'Ajuntament de Tordera ha començat una campanya, aquest mes d'agost, per promocionar els productes artesans propis del municipi. L'objectiu de la iniciativa, és comptar amb diferents fases i actuacions per posar en valor el petit comerç local, a través de la difusió i distinció dels productes artesanals que es venen a la vila i que destaquen per la seva qualitat, especifitat i tradició.

En aquest sentit, des de la regidoria de Promoció Econòmica de Tordera s'insta els comerços locals a participar en la campanya, de forma gratuïta, tot distingint els seus establiments pels productes artesans que ofereixen: siguin o no alimentaris. Fins ara, s'han adherit a la campanya vint-i-dos comerços que ofereixen articles de xarcuteria, pa, dolços, calçat, llegums i altres productes d'artesania.

Per fer difusió dels productes, ja s'ha editat material divulgatiu amb el suport de la Diputació que es repartirà entre les botigues que participen a la campanya. A part, l'oficina de turisme de Tordera també distribuirà informació sobre el producte artesà, per intentar aprofitar el potencial turístic del mercat i difondre la qualitat dels articles que poden comprar-se a botigues d'aquest municipi.

Aquesta campanya, per a la dinamització de productes artesans, es complementa amb la millora de l'entorn urbà del nucli antic de Tordera. I és que, a través del programa de subvencions europeu Feder, en el qual el municipi ha rebut uns 200.000 euros, s'iniciaran aquestes obres de millora que s'afegiran a la recent pacificació del trànsit, també al nucli antic.

La campanya de millora de l'entorn del centre de Tordera, passarà per la millora de façanes, la reordenació de les places i la dinamització de locals buits, i es preveu que comenci aquesta tardor.

Prem per veure més contingut per a tu