Segueix-nos a les xarxes socials:

Quatre detinguts a Figueres per robatoris en cotxes i botigues

La Guàrdia Urbana ha enxampat in fraganti tots els delinqüents en tres operacions durant els últims dies

La Guàrdia Urbana de Figueres ha detingut quatre persones per robar en cotxes o intentar entrar en una botiga. Són tres actuacions diferents que han permès enxampar els delinqüents entre l'11 d'agost i aquest divendres mateix. La primera detenció es va produir l'11 d'agost quan, a les 6 de la tarda, un patrulla va veure un cotxe aparcat amb el vidre de la porta trencat. A l'aturar-se per comprovar els fets, van veure que dins el cotxe hi havia una persona estirada al terra que duia un aparell de ràdio amb el cables penjant, que de manera evident havia estat arrencat del cotxe. El detingut va ser R. B. A. de 38 anys i resident a Figueres per un suposat delicte de robatori a interior de vehicle.

L'altra intervenció va ser el 17 d'agost a les 4 de la tarda quan un patrulla va veure tres joves que estaven al costat d'una furgoneta amb matrícula francesa que estava estacionada. Un d'ells va trencar el vidre amb el colze i un altre va introduir la mà per agafar alguna cosa de l'interior. El tercer, es dedicava a vigilar. Per això, va alertar els altres de la presència policial i van fugir corrent. En aquell moment, van activar diverses dotacions policials i va aconseguir interceptar a dos dels joves a la plaça Joan Tutau, on es va procedir a la seva detenció per una temptativa de robatori a interior de vehicle.

La darrera detenció s'ha produït a la 1 de la matinada d'aquest divendres, quan un ciutadà ha alertat telefònicament a la policia que en una botiga d'electrònica hi havia un home ajupit que semblava que manipulava el pany de la persiana. En desplaçar-s'hi una dotació policial, han vist el sospitós que aguantava el pany amb una mà on duia un guant de làtex mentre amb l'altra intentava manipular el pany amb un ganivet. En detectar a la policia han intentat fugir però els han pogut interceptar i detenir per un suposat delicte de temptativa de robatori a interior d'establiment comercial. El detingut ha resultat ser V. I. D de 32 anys i domicili a Figueres.

Prem per veure més contingut per a tu