Segueix-nos a les xarxes socials:

Roben una caixa forta tirant-la daltabaix les escales a la Vall d'en Bas

En tornar a casa, els propietaris es troben que els lladres han esquerdat el terra

Uns lladres van entrar a robar divendres passat en una masia aïllada situada a la plana de la Vall d'en Bas i es van emportar una caixa forta de grans dimensions pel mètode de tirar-la daltabaix les escales i arrossegar-la fins al cotxe. L'assalt es va produir durant la tarda o el vespre a la masia coneguda com Can Canalies, quan els amos no eren a casa perquè estaven treballant al seu negoci de les Preses. Els pispes van regirar tota la masia i van optar per endur-se la caixa de cabals sencera, i obrir-la més tard amb tranquil·litat.

La caixa, però, estava situada a la primera planta de l'habitatge i per poder-la baixar la van llançar escales avall. La pesada andròmina metàl·lica va impactar contra el terra de mabre de la planta baixa de la casa, que va quedar força malmès.

Segons va transcendir, a dintre la caixa forta hi havia documentació, escriptures de la casa i el ?negoci, joies i una elevada suma de diners en efectiu. L'assalt a cases amb caixa forta està esdevenint un costum en els darrers mesos a les comarques de Girona, on es produeix una mitjana d'un assalt a la setmana a cases habitades. En aquest cas, però, el robatori no és amb violència sinó amb força, ja que la casa era buida en el ?moment en què van ocórrer els fets.

Prem per veure més contingut per a tu