Segueix-nos a les xarxes socials:

Caldes no duu el Pla General a ple perquè falten informes

Urbanisme no va fer l'aprovació final ara fa vuit mesos perquè hi havia documents "caducats", dels quals l'ajuntament encara n'espera dos

L'Ajuntament de Caldes de Malavella no va poder portar ahir a ple el nou Pla General perquè encara li falten dos informes de diferents administracions, necessaris per a la seva aprovació final a la Comissió d'Urbanisme de Girona, ja que els adjunts en el Pla estaven caducats.

Aquest fet ja va provocar que fa vuit mesos la Comissió d'Urbanisme de Girona no fes l'aprovació final del document urbanístic del municipi i és que a poques hores que s'hagués d'aprovar es va retirar de l'ordre del dia de la Comissió en detectar-se que mancaven informes actualitzats de diferents estaments, com són els del Ministeri de Foment, un altre del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural i finalment, un de l'Agència Catalana de l'Aigua.

En aquests moments encara falten dos informes per arribar a l'ajuntament de Caldes, va explicar ahir l'alcalde Salvador Balliu, cosa que va impedir que ahir el ple pogués incloure aquest punt de l'ordre del dia tal com s'havia previst inicialment i per tant, Urbanisme pogués donar el seu vistiplau al nou Pla General. En concret segons va detallar l'alcalde de Caldes falten dos informes del Ministeri de Foment com són els d'Aviació Civil i el de l'Adif (Administrador d'Infraestructures Ferroviàries).

Aquesta situació, però, segons va augurar Balliu no s'allargarà fins d'aquí a dos mesos quan tocaria celebrar el proper ple ordinari a l'ajuntament. I per aquest motiu, afirma que des dels serveis tècnics municipals ja s'ha reclamat a Foment que se'ls enviï la documentació requerida ben aviat. Es preveu que un cop arribi la documentació l'ajuntament ja pugui portar a ple el nou Pla General el mes de febrer en un ple extraordinari que es preveu celebrar sobre el PUOSC (Pla Únic d'Obres i Serveis) i on s'inclouria aquest altre punt i així desencallar el Pla General de Caldes.

Prem per veure més contingut per a tu