Segueix-nos a les xarxes socials:

La fira banyolina de rebaixes d'hivern celebra la setzena edició aquest cap de setmana

La fira banyolina de rebaixes d'hivern celebra la setzena edició aquest cap de setmanaArxiu

La mostra comercial de rebaixes de Banyoles, Firestoc, arribarà a la seva setzena edició aquest cap de setmana, muntant les seves parades a les instal·lacions del pavelló de la Draga.

La fira, que comptarà amb els estands de quaranta comerciants, -una xifra similar a altres edicions- estarà oberta els dies 2 i 3 de febrer de les 10 del matí a dos quarts de 9 del vespre.

Les persones que comprin a Firestoc, igual que en edicions anteriors, podran participar en un sorteig de sis vals de descompte per valor de 40 euros; aquests vals es poden bescanviar en un dels establiments de restauració adherits a aquesta promoció, que finança l'Associació de Comerciants de Banyoles i del Pla de l'Estany (ACB).

Firestoc disposarà de parades en les quals es vendran productes de moda, complements, calçat, elements de la llar, material d'esport i alimentació; a més, els visitants que acudeixin al certamen comercial de rebaixes d'hivern tindran a la seva disposició places d'aparcament gratuïtes i servei de bar.

Prem per veure més contingut per a tu