Segueix-nos a les xarxes socials:

Blanes promou la cuina marinera amb les Jornades del Suquet de Peix

Blanes promou la cuina marinera amb les Jornades del Suquet de Peixdiari de girona

Blanes acollirà a partir de demà, i fins al 14 de juliol, la sisena edició de les Jornades Gastronòmiques del Suquet de Peix de Sa Palomera. L'objectiu d'aquesta mostra gastronòmica és promoure el turisme i els valors gastronòmics blanencs, en especial la cuina marinera més tradicional.

En aquest sentit, els 19 restaurants que participen a les jornades gastronòmiques presenten menús personalitzats, tots al voltant de les variants del suquet de peix fet a l'estil propi de cada establiment. El preu dels menús -que estableix cada restaurant- va des dels 35 euros fins els 45 euros i suposa un ample ventall de possibilitats per poder degustar aquest plat típic de la cuina marinera. L'any passat, en què es va registrar un augment d'assistents respecte 2011, es van servir més de 600 menús a través dels 18 establiments participants.

Una de les principals novetats d'enguany és que s'ha incrementat la seva promoció a través d'un concurs en què se sortegen menús, l'estada d'una nit a l'hotel Petit Palau, entrades per visitar el jardí botànic Marimurtra de Blanes i lots de Caves Mont-Ferrant amb tres ampolles.

Prem per veure més contingut per a tu