Segueix-nos a les xarxes socials:

Inauguren l'ampliació de l'aparcament dels Molins al Parc Natural del Montseny

Inauguren l'ampliació de l'aparcament dels Molins al Parc Natural del Montsenydiari de girona

El parc del Montseny estrena aparcament. Aquesta setmana s'han inaugurat les obres de millora i ampliació de l'aparcament dels Molins de Viladrau. Aquesta zona és un punt concorregut i concentra un nombre elevat de visitants, de manera que la seva adequació resol la demanda d'aparcament i ofereix un punt d'entrada a peu al Parc Natural del Montseny.

En aquest aparcament, que és a tocar de la carretera de Viladrau a Vic, hi té l'inici un sender que condueix a les ermites de l'Erola i de Sant Segimon, el qual permet arribar al cim del Matagalls. L'aparcament dels Molins disposa de 42 places d'aparcament per a cotxes i de dues places per a autobusos, i ocupa una superfície de prop de 4.000 metres quadrats.

L'actuació s'emmarca dins el conveni signat entre les diputacions de Girona i Barcelona, els ajuntaments de Sant Feliu de Buixalleu i Riells i Viabrea, i el Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient. L'acord ha suposat una inversió total al Parc propera als dos milions d'euros (l'aportació del Ministeri deriva del Programa de Suport a la Xarxa de Reserves de Biosfera Espanyoles). L'objecte d'aquest conveni és fixar un marc de col·laboració entre aquestes administracions per executar un programa d'actuacions de suport a la coordinació i gestió a la Reserva de la Biosfera del Montseny.

Prem per veure més contingut per a tu