Segueix-nos a les xarxes socials:

Un cotxe s'encasta contra una oficina bancària al centre de Girona

Un cotxe s'encasta contra una oficina bancària al centre de Gironaaniol resclosa

Un cotxe es va encastar contra una oficina bancària del carrer Emili Grahit amb Migdia de Girona en un accident en què també va estar-hi implicat un altre vehicle.

Els fets van passar cap a les set de la tarda en aquesta zona del centre de la ciutat de Girona. Segons testimonis dels fets, un cotxe s'hauria saltat un semàfor en vermell a una velocitat alta i hauria xocat contra un altre vehicle que no hauria tingut temps de frenar i hauria acabat encastat contra una oficina bancària que es troba a la zona. De resultes del xoc la oficina va quedar amb els vidres trencats en un espai que es troba prop del caixer automàtic. Per això, la Policia Municipal de Girona i membres d'una empresa de seguretat privada van acordonar la zona per evitar que ningú entrés dins el banc a robar aprofitant l'avinentesa.

Segons van informar els equips d'emergència, no va quedar cap víctima atrapada dins els cotxes ni es va haver de lamentar cap ferit de gravetat. Les víctimes van ser ?traslladades en ambulància a un centre sanitari amb forts cops i l'espant d'haver patit un accident enmig d'una via urbana molt transitada.

Prem per veure més contingut per a tu