Segueix-nos a les xarxes socials:

Falgons celebra l'Aplec de Sant Ferriol

Falgons celebra l'Aplec de Sant FerriolJoan Comalat

El poble de Falgons, que forma part del municipi de Sant Miquel de Campmajor, va celebrar ahir el tradicional i popular Aplec de Sant Ferriol, la Festa major d'aquesta localitat.

La festa va començar puntualment a les 10 del matí amb una mostra de productes locals i artesanals que va durar fins a l'hora de dinar i que enguany va ser la gran novetat de la festa.

Tot seguit, cap a les 12 del migdia, va tenir lloc el principal esdeveniment de l'aplec, la tradicional Cavalcada Medieval en què es representa com el baró de Falgons i els seus soldats porten les relíquies de sant Ferriol des del castell i les presenten al rector del poble abans de celebrar una missa a l'aire lliure.

Abans de l'ofici en què es beneïx el romaní, el Trobador Alfons Encinas va encapçalar la cavalcada cantant cançons d'amor i festa des del Castell fins a l'església de Falgons, on finalment es va celebrar l'eucaristia.

A la tarda, després d'una gran l'arrossada popular, el Trobador Alfons Encinas va dur a terme el concert d'Arpa medieval, Viola de Roda, Mandola, Nickelarpa i Guitarra clàssica i acústica.

Prem per veure més contingut per a tu