Segueix-nos a les xarxes socials:

Les obres a la N-141e entre Anglès i Bescanó començaran dilluns

Els treballs en l'anomenada 'carretera de la vergonya' tenen una durada de vuit mesos i un cost previst d'1,4 MEUR

Les obres a la 'carretera de la vergonya, entre Anglès i Bescanó, començaran a partir d'aquest dilluns, segons ha anunciat el Departament de Territori i Sostenibilitat. Els treballs s'allargaran vuit mesos i compten amb un pressupost d'1,4 milions d'euros. En concret, la setmana que ve es faran tasques d'implantació de l'obra i de senyalització, tot i que el gruix de l'actuació consistirà, principalment, en la formació de sobreamples i la millora de diversos revolts i encreuaments, a més de la instal·lació d'un semàfor en el creuament de la via verda amb la C-63, al nucli urbà de les Planes d'Hostoles.

A més, es milloraran dos revolts a la zona del Pou de Glaç, que inclou la formació d'una nova calçada amb vorals i carrils de major amplada; la millora dels peralts de tres revolts a la zona de la Pilastra i s'eliminaran alguns accessos de la via verda a la carretera N-141e per evitar situacions de risc.

L'execució dels treballs comportarà afectacions al trànsit; es reduirà la velocitat màxima permesa i als trams on es treballi, es podrà ocupar uns dels dos carrils de la calçada, segons les necessitats de l'obra, tot donant pas alternatiu pel carril que quedi lliure.

Prem per veure més contingut per a tu