Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Estat denuncia Sant Julià de Ramis per no fer onejar la bandera espanyola

L'Ajuntament demana assistència jurídica de la Diputació pel recurs presentat per la delegació del Govern

La delegació del Govern de l'Estat a Catalunya ha denunciat l'Ajuntament de Sant Julià de Ramis per incomplir reiteradament la llei de banderes, que obliga a fer onejar l'espanyola als edificis municipals. Davant de la presentació d'aquest recurs, el municipi sol·licitarà assistència jurídica a la Diputació de Girona.

Aquest consistori del Gironès va informar ahir que ha rebut un escrit del Jutjat Contenció Administratiu número 2 de Girona, en el qual li comunica que la Delegació del Govern espanyol a Catalunya ha interposat un recurs contenciós-administratiu en contra seu per incompliment de l'article 3 de la Llei 39/81 de 28 d'octubre. Aquesta llei regula l'ús de la bandera d'Espanya.

L'esmentat article determina que la bandera espanyola ha d'onejar a l'exterior dels edificis de les diferents administracions, inclosa la municipal.

L'acció de la delegació del Govern de l'Estat a Sant Julià de Ramis s'emmarca en d'altres, pel mateix motiu, que ja ha dut a terme en altres poblacions com Porqueres -al Pla de l'Estany- o Celrà -al Gironès-.

Prem per veure més contingut per a tu