Segueix-nos a les xarxes socials:

Promocionaran la Ruta del Vi de l'Empordà entre els agents turístics

Cellers i establiments van finalitzar ahir nombrosos actes per celebrar el Dia Europeu de l'Enoturisme

La Ruta del Vi DO Empordà va finalitzar ahir tot un seguit d'activitats que ha estat oferint des de divendres per celebrar el Dia Europeu de l'Enoturisme, que ha servit també per avançar que a partir de 2015 posarà en marxa actuacions promocionals adreçades a agències de viatges, professionals i públic en general. Durant tot el cap de setmana, diversos cellers i establiments associats a la Ruta del Vi DO Empordà s'han adherit a la campanya de promoció i divulgació del Dia Europeu de l'Enoturisme oferint jornades de portes obertes, visites gratuïtes, descomptes, degustacions de vi i altres propostes als seus clients i visitants.

Entre ahir i avui se celebra el Dia Europeu de l'Enoturisme i, per primera vegada, la Ruta del Vi DO Empordà, gestionada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, ha impulsat una campanya de promoció i divulgació relacionada amb l'efemèride, que té per objectiu estimular l'interès entre residents i visitants per la cultura del vi empordanès.

Ramon Ramos, director general del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, va manifestar que "com a conseqüència d'haver estructurat l'oferta enoturística de la Costa Brava i, vist l'èxit resultant de la campanya del Vívid, ens anem centrant cada cop més en activitats que ens ajudin a dinamitzar i donar a conèixer aquest nou producte turístic". Ramos va afegir que l'any 2015, el Club de la Ruta del Vi DO Empordà engegarà actuacions promocionals adreçades a agències de viatges, professionals del sector, mitjans de comunicació i, també, públic final.

"La cuina de 1714"

Els actes van començar d ivendres, al celler Mas Llunes de Garriguella, on va tenir lloc la presentació del llibre "La cuina de 1714", de Jaume Fàbrega, gastrònom i col·laborador de Diari de Girona. Dissabte el Museu del Suro de Palafrugell va oferir una jornada de portes obertes, el celler Espelt Viticultors de Vilajuïga i el Wine Family Museum Coll de Roses oferien descomptes del 20 % en les visites, el celler Mas Llunes de Garriguella organitzava una visita gratuïta amb degustació de vi inclosa, el celler La Vinyeta de Mollet de Peralada convidava a una copa de vi i una tapa els clients que realitzin una compra mínima de 10 €, el Celler Martín Faixó de Cadaqués oferia totes les visites de la jornada a cinc euros per persona, el Celler Can Sais de Vall-llobrega feia una visita gratuïta de dues hores amb degustació de vi inclosa i el celler Mas Oller de Torrentoferia degustacions gratuïtes de vins. A més, el Vicus Restaurant, situat a Pals, va elaborar un menú de migdia d'arròs maridat amb vins de la Ruta del Vi.

Ahir, el celler Espelt Viticultors de Vilajuïga i el Wine Family Museum Coll de Roses van oferir descomptes del 20% en les visites, la Cooperativa Garriguella va organitzar una visita amb degustació de vins i joc d'aromes gratuït, i el Celler Arché-Pagès de Capmany va fer una visita gratuïta amb degustació de vi inclosa. També Peralada Vins i Caves va oferir una degustació gratuïta de vins a la botiga a les 13 h i l'Hotel Mas Lazuli de Pau regalarà una ampolla de vi als clients de l'hotel.

Prem per veure més contingut per a tu