Quatre persones van resultar ferides, una d'elles de consideració, en un accident que va tenir lloc ahir a la carretera de la Vergonya, a l'alçada dels revolts del Pou del Glaç. En la topada es van veure involucrats un turisme i dues motocicletes, cosa que va obligar a tallar la via durant poc més d'una hora. Es dóna la circumstància que el xoc va tenir lloc en un punt en què a mitjan any passat es va fer una actuació per eixamplar la calçada dels revolts de manera que fossin menys perillosos, ja que era un punt negre pel que fa a accidents de trànsit.

Els Mossos d'Esquadra investigaven ahir què va succeir perquè els tres vehicles es veiessin involucrats en l'accident, que va tenir lloc al quilòmetre 109 de la N-141 quan faltaven pocs minuts per a tres quarts de cinc de la tarda. Com a conseqüència de la topada, els bombers van informar que el conductor d'una de les motocicletes va sortir disparat i va anar a parar a un canal que hi ha en les proximitats de la carretera que, segons testimonis, abasteix la central elèctrica. El motorista, segons els bombers, va patir hipotèrmia i politraumatismes, motiu pel qual va ser evacuat a l'hospital Josep Trueta de Girona.

Pel que fa als dos ocupants de l'altra motocicleta, un d'ells va patir traumatismes als braços mentre que l'altre va patir contusions. Tots dos també van ser traslladats al Trueta. Dels ocupants del cotxe, un va resultar il·lès i un altre va patir una contusió al pit, sempre segons els bombers.

L'accident va obligar a tallar la carretera fins a les sis de la tarda, quan es va donar pas alternatiu, si bé pocs minuts després es va reobrir totalment, informava l'Agència Catalana de Notícies. Fins al lloc de l'accident es van desplaçar cinc dotacions de bombers, cinc més dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies del SEM.

També ahir, es van registrar un parell d'accidents més a les carreteres de les comarques gironines. Passada la una de la tarda, dos cotxes van topar a la carretera C-65 a l'alçada de Cassà de la Selva amb ferits lleus; mentre que poc abans de les set de la tarda, hi va haver una altra col·lisió entre dos vehicles a la N-II al seu pas per Garrigàs (Alt Empordà).